Kurssivalikoimaan on lisätty keramiikan viikonloppukursseja sekä tietysti aivan uusia harrastuksia. Yhteensä valikoimassa on huimat 700 kurssia.

Lauluryhmä laulutaidottomille, äänimaljarentoutus, matkailuespanja. Tutuissa ja uusissa kursseissa riittää tänä syksynä valinnanvaraa niin konkareille kuin uutta harrastusta aloittaville.

– Aloittelijan rooliin asettautuminen ja uuden oppiminen tekee hyvää meille kaikille, kuten opiston 90-vuotisjuhlapuheessa futurologi Perttu Pölönenkin muistutti, Siksi kannattaa ennakkoluulottomasti ottaa vastaan haasteita ja mahdollisuuksia, vaikka uuden harrastuksen myötä, kannustaa kansalaisopiston rehtori Mikko Saikkonen.

Osa kursseista kokoontuu viikoittain kevääseen asti, osa muutamana viikonloppuna tai kerran. Kursseja järjestetään ympäri Jyväskylää, Muuramessa, Luhangassa ja Uuraisilla.

Ilmoittautuminen verkossa ja puhelimitse, suosikkikurssit täyttyvät hetkessä

Tänäkin syksynä suosituimmille kursseille kannattaa ilmoittautua heti. Esimerkiksi viime syksynä suosituille keramiikkakursseille odotetaan uutta ryntäystä.

– Keramiikkaan on lisätty viikonloppukursseja, jotta entistä useampi pääsisi harrastamaan. Kurssien määrää rajoittaa sopivien tilojen ja uunien määrä. Syksyllä uunit ovat täyskäytössä, kun tarjolla on 21 keramiikkakurssia kuudessa toimipisteessä, kertoo suunnittelijaopettaja Reetta Hirsimäki.

Ensimmäisenä ilmoittautuminen käynnistyy liikunnan, tanssin ja hyvinvoinnin kursseille. Tiistaina vuorossa ovat kielet ja tietotekniikka, keskiviikkona käsityöt ja kuvataiteet ja torstaista klo 16 alkaen voi ilmoittautua kaikille kursseille. Ilmoittautua voi verkossa uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla tai puhelimitse neuvonnan aukioloaikoina.

 

Lisätietoja:

Kurssit verkossa uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla/