Jyväskylän liikuntapalvelujen kevätkausi starttasi Korpilahdella 7.1.

Jyväskylän liikuntapalvelujen kevään 2019 ohjatun liikunnan kausi alkoi Korpilahdella maanantaina 7.1. ja kestää huhtikuun viimeiselle viikolle asti. Ryhmiin ilmoittautuminen on käynnissä ja se tapahtuu puhelimitse alueelliselle liikunnanohjaajalle numeroon p. 014 266 7734.

Aikuisten ja senioreiden liikuntaryhmät järjestetään keskiviikkoisin Korpilahden koulukeskuksen kuntosalin tiloissa. Ryhmät ovat:
*         Kuntopiiri seniorit klo 8-9.15
*         Kuntopiiri seniorit 9.30-10.45
*         Kuntosali ohjattu 12-13.15
Liikuntaneuvonta on Jyväskylän liikuntapalvelujen tarjoama maksuton palvelu, jossa asiakas saa henkilökohtaista neuvontaa liikuntaan, ravintoon ja lepoon liittyvissä asioissa. Liikuntaneuvonta on hyvä paikka aloittaa, jos miettii liikunnan aloittamista, mutta ei tiedä mistä lähtisi liikkeelle. Korpilahdella liikuntaneuvoja on tavattavissa Korpilahden terveyskeskuksen tiloissa. Neuvontaan voi tulla sairaanhoitajan tai lääkärin lähetteellä tai varaamalla ajan itse numerosta p. 014 266 4264. Ajanvaraus on auki tiistaisin klo 15-16 ja torstaisin klo 8-9.

Myös 13-19-vuotiaille nuorille tarkoitetun LiikuntaLaturin kausi alkaa maanantaina 7.1. ja jatkuu huhtikuun lopulle. Korpilahdella nuorille on tarjolla maksuton Street-& Showdance-tunti maanantaisin kello 16–16.55 Korpilahden yhtenäiskoulun pienessä salissa. Tarjolla on helppo, energinen ja monipuolinen tanssillinen tunti, jonka tavoitteena on tarjota onnistumisen elämyksiä ja tanssin nautintoa kaikille. Tunti koostuu eri tanssityyleistä ja soveltuu kaikille tanssista pitäville – myös aloittelijoille. Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista. Ei vaadi sitoutumista.

Katso lisää alueellisista liikuntapalveluista, liikuntaneuvonnasta sekä liikuntalaturista osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan