Korpilahdella nuorisotila Sumbpi ja Korpihovin päiväkeskus ovat suljettuina toistaiseksi. Jyväskylän kaupungin nuorisotilat suljetaan tilapäisesti koronatartuntojen ehkäisemiseksi, samoin vanhusten päiväkeskukset ja kuntouttava päivätoiminta. Myös nuorisopalvelujen tilaisuudet ja tapahtumat perutaan tilapäisesti.
Jyväskylän seurakunta on päättänyt toistaiseksi luopua seurakunnan kokoontumisista, jotka eivät ole aivan välttämättömiä seurakunnan perustehtävien hoitamisen kannalta. Linjaus on tehty Kirkkohallituksen sekä Suomen hallituksen ohjeiden pohjalta.Päätös koskee perjantaiaamusta 13.3. lähtien muun muassa kerhoja, leirejä, konsertteja ja kaikkia muita kokoontumisia.
Kokoontumiset, joita ei peruta ovat kirkolliset toimitukset. Jumalanpalveluksia toteutetaan rajoitetusti ja seurakunnalla on tarvittaessa valmius niiden toteuttamiseen myös netin kautta. Seurakunta tiedottaa tarkemmin perjantain aikana.

Seurakuntalaisten huoliin vastataan Kirkon Keskusteluavussa, valtakunnallisessa numerossa 0400 22 11 80 joka päivä, iltaisin kello 18–24. https://kirkonkeskusteluapua.fi/ Osoitteessa palvelee myös chat ma-pe kello 12–22. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm)

Jyväskylän seurakunta julkaisee mahdollisimman pian nettisivuillaan oman numeron, josta annetaan keskusteluapua ja neuvontaa.