Korpilahdentien ja Kokkotien kulmaukseen nousevan uuden liikerakennuksen maanrakennustyöt ovat täydessä vauhdissa. Lähes 1200 neliömetrin suuruisen liikerakennuksen rakennustyöt aloitetaan kesällä. Suunnitelman mukaan rakennus valmistuu keväällä 2021. Rakennukseen tulee kolme liiketilaa, joiden käyttäjiä ovat Kesko, Korpilahden Apteekki sekä OP Korpilahti. Tilat tulevat yhteen kerrokseen ja asiakaspysäköintiin on tulossa noin 40 pysäköintipaikkaa. Lisäksi henkilökunnalle on varattu erillinen pysäköintialue.
Toteutusalue on ollut pitkään liikerakentamisen suunnittelun kohteena. Maaa-alue on ollut Korpilahden Osuuspankin ja Jyväskylän kaupungin omistuksessa, jotka ovat vastikään päivittäneet alueen asemakaavan nykytarpeita vastaavaksi.

Keskon aluejohtaja Jari Alanen toteaa hankkeen Keskon strategian mukaiseksi.
– Nyt saamme Korpilahdelle tiloiltaan uuden ajan K-Marketin, jossa pinta-alaa lähes 700 neliötä. Uuden liiketilan myötä myös tarjottavat valikoimat ja kaupan yhteyteen tulevat palvelut tulevat laajenemaan ja monipuolistumaan.

Korpilahden apteekin apteekkari Lauri Viitasen mukaan Korpilahden apteekki on mukana uudessa liikekeskuksessa.
– Apteekki haluaa palvella asiakkaitaan entistä monipuolisemmin. Apteekkipalvelut löytyvät jatkossakin Korpilahden keskustasta.

OP Korpilahden toimitusjohtaja Tuomas Uppsala on iloinen, kun Korpilahti kehittyy ja pankki siirtyy uusiin toimitiloihin.
– On tärkeää, että OP on mukana kehittämässä kotipaikkaamme Korpilahtea. Vaikka pankki- ja vakuutusasiointi nykyisin toteutuu isoimmilta osin sähköisissä kanavissa, tarvitsemme tulevaisuudessakin toimitilan asiakkaiden kohtaamista varten. Toimitila toteutetaan OP Ryhmän toimipaikkamallin mukaisesti.
Liikerakennuksen toteutumisen myötä myös Korpilahden keskustan linja-autopysäkit siirtyvät Korpilahdentien varteen nykyiselle sijainnille.