Kotiseutumuseon avoimet ovet
LA 30.9. klo 16–22
Korpilahden kotiseutumuseo avaa ovensa kaikenikäisille iltamyöhään saakka. Museossa on nähtävillä kuvia Korpilahteen vaikuttaneista vaakunoista 100-vuotiaan Suomen ajalta. Lisäksi Keski-Suomen kotiseutukivi valaistaan väliaikaisesti. Vapaa pääsy. Paikka: Martinpolku 8.
Toimintakeskuksen valopäivä
LA 30.9. klo 17–20
Korpilahden toimintakeskuksen Valopannu-kahvila on avoinna. Kahvin ja pullan lisäksi tarjolla myös tuikkulyhtyjen tuunailua. Toimintakeskuksen pihalle rakentuu uv-valaistu aforismipuu, mihin voit lisätä oman mietteesi. Teos toteutetaan yhteistyössä Kulttuuriluotsien kanssa. Paikka: Ahotie 1.
Valoilta Vanhalla Myllyllä
LA 30.9. klo 17–22
Tutustu Vanhan myllyn miljööseen ja alueeseen avoimien ovien päivänä. Alueella toteutetaan pieni ympäristövalaistus. Ohjelmassa on makkaranpaistoa ja kahviobuffet. Järjestäjänä Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys ry. Paikka: Jussinpolku 4.
Käsityksiä lumpeista
LA 30.9. klo 20
Jussi Heikkilän ja Simo Heikkilän valaistu teos Korpilahdella Korpiojan suulla. Sekatekniikalla valmistettu teos paljastetaan lauantaina klo 20.00 ja se on nähtävillä 22.10. asti. Yhteistyökumppanina Korpilahden Yrittäjät Ry.

Korpilahden teatteri uudessa valossa
LA 30.9. klo 20–24
Valon kaupunki -tapahtuman myötä näet Korpilahden Teatterin aivan uudessa valossa. Tule kurkistamaan millainen maailma teatterin alueella aukeaa. Puolen tunnin välein on aika löytää paikka katsomosta – valokeila kohdistuu nyt lavalle. Käynnin yhteydessä voit nauttia kahvion tarjonnasta. Vapaa pääsy. Paikka: Kirkkolahdentie 2.
Kahvila-ravintola Satamakapteeni
LA 30.9. alk. klo 20-23
Valon täytteinen päivä Korpilahdella huipentuu kahvila-ravintola Satamakapteenissa. Eläväistä ja valoisaa musiikkia esittää Elias Kahila band. Ei pääsymaksua. Paikka: Satamakapteeni, Korpilahdentie