Lounaat viikolla 4

Satamakapteeni, Korpilahden satama: lounas noutopöydästä joka arkipäivä klo 11 – 15. Lounas sisältää buffetin, keiton, kahvin ja jälkiruuan. Hinta 10,20  €.

Maanantai 14.1: Lihamureke, kalapihvit, hedelmäsalaatti ja kermavaahto.
Tiistai 15.1: Metsästäjän leike, makkarapihvit, puolukkarahka.
Keskiviikko 16.1: Pasta bolognese, uunikala, omenapiirakka.
Torstai 17.1: Porsaanlihakastike, broilerpyörykät, letut.
Perjantai 18.1: Possun kyljykset, currykanaa, banaani-suklaarahka.

Alkio-opisto, Ravintola Santeri: Lounas ma – pe klo 11 – 13 ja päivällinen ma – to klo klo 16-17.
Ateriat tarjotaan noutopöydästä, sisältäen runsaan salaattivalikoiman, leivät, ruokajuomat ja jälkiruokakahvin / jälkiruoan. Hinta 7,00 e:

Korpilahden koulujen ruokalista:

Ma 21.1: Makkarakastike M, chilinen härkis G, M, perunat, porkkana-lantturaaste.
Ti 22.1: Kana-peruna-bataattipaistos G, L, quorn-peruna-bataattipaistos G, L, sis.MU, rapea ananassalaatti, kesäkurpitsa, paahdetut seesaminsiemenet.
Ke 23.1: Hernekeitto G, M, kasvishernekeitto G, M, leipäpöytä, ohukaiset L, sis.MU, tuoremarjasose G, M.
To 24.1: Kauraleivitetyt silakkapihvit M, kasvisjauhispyörykät G, M, perunasose G, L, remouladekastike G, L, sis.MU, marinoitu kaalisalaatti, punajuuriviipaleet.
Pe 25.1: Tomaattinen lasagnette L, rapea frisee-punasalaatti, kurkku, herneet, auringonkukan siemenet, ruiseväs M.